Wij zijn

 

Wij zijn risicobewuste dienstverleners voor de zakelijke markt en hebben verstand van zaken.

Professionals
Als verzekeringsprofessionals zijn wij veel meer dan een traditioneel verzekeringskantoor. Zo beschikken wij over een uitgebreid pakket aan risico- en verzekeringsoplossingen.

Onze risk- & insurancemanagers bieden een breed palet aan gespecialiseerde diensten die uw bedrijf veel werk uit handen neemt. Wij doen dat met het comfort van één vast aanspreekpunt! Persoonlijk contact met iemand die weet wie u bent en wat u doet. Dat bespaart veel tijd, werk en onnodig veel energie.

Wij tonen u graag waar wij ons in onderscheiden. Bel of mail voor een vrijblijvende afspraak en kies voor een doelgerichte oplossing met de ondersteuning van een efficiënt netwerk en een professioneel team.

Borgwise
Kiest u voor volledig risicobeheer dan kiest u met Borgwise voor een kansrijke toekomst vol financiële zekerheid en gemak. Als risico- en verzekeringsbeheerder nemen wij u dan veel werk uit handen. > Lees meer…

Omniborg
Kiest u voor voordelige bedrijfsverzekeringen dan kiest u met Omniborg voor een kansrijke toekomst vol financiële zekerheid en gemak. Als verzekeringsbeheerder nemen wij u dan veel werk uit handen. > Lees meer…