Onze oplossingen


Ondernemerschap 

Ondernemen is niet vrijblijvend en het hebben van personeel het allerminst. Zo moet u aan allerlei verplichte wet- en regelgeving voldoen zoals uw verplichte verzekeringen en daar valt met ons veel in te winnen.

Risicobeheer en verzekeren
Risicobeheer is meer dan traditioneel verzekeren. En beschikt u niet over die specifieke kennis en een zee van tijd dan is traditioneel verzekeren zelfs een slecht idee. In de praktijk zien wij dat klanten, binnen de dynamiek van hun eigen bedrijf, de contouren van hun bedrijfsverzekeringen maar twijfelachtig bewaken. En dat kost veel extra tijd, geld en energie met het gevaar dat niet wordt voldaan aan de vereisten van continuïteit en bedrijfszekerheid.

Risicobeheer start bij ons voordat regulier verzekeringsadvies begint en gaat door waar uw verzekeringsovereenkomst stopt. Wij richten ons namelijk volledig op uw bedrijfsrisico inclusief aanverwante verzekeringsoplossingen. Zo nemen wij u veel werk uit handen.

Als een ui pellen wij samen met u verschillende verzekeringsoplossingen af om tot de kern van uw bedrijfsrisico te komen. Zo krijgt u hulp en inzage in wat wij doen waarna wij uw risico- en verzekeringsbeheer weer zorgvuldig opbouwen. Zo blijft u zeker van bedrijfswaarde.

Borgwise
Kiest u voor volledig risicobeheer dan kiest u met Borgwise voor een kansrijke toekomst met financiële zekerheid en gemak. Als risico- en verzekeringsbeheerder nemen wij u veel werk uit handen.

Omniborg
Kiest u voor voordelige bedrijfsverzekeringen dan kiest u met Omniborg voor een kansrijke toekomst met financiële zekerheid en gemak. Als verzekeringsbeheerder nemen wij u veel werk uit handen.

Onze flexibele oplossingen
Zie hierna hoe wij zorgen dat onze oplossingen werken.

Uw bedrijf
> Lees meer…

Uw personeel
> Lees meer…

Uw gezin
> Lees meer…