Omniborg

zeker van waarde

Verzekering van bedrijfswaarde
Wij helpen ondernemers met het organiseren van hun bedrijfsrisico’s en richten daar verzekeringsstrategieën voor in met aandacht voor risico, kosten en rendement en aandacht voor continuïteit en bedrijfszekerheid. Zo streven wij een stabiele en voorspelbare bedrijfsvoering na. Een meerwaarde voor elke onderneming.

Zeker van waarde
Als een in bedrijfsverzekeringen gespecialiseerde financieel dienstverlener richten wij ons op professionele ondernemers met hun bedrijf, hun personeel en hun gezin.

Omniborg adviseert, bemiddelt en beheert, zelfstandig en onafhankelijk, in schadeverzekeringen, inkomensverzekeringen en collectieve zorgverzekeringen. Onze werkwijze is gericht op een duurzame en actieve klantrelatie met één vast aanspreekpunt voor al uw verzekeringsprocessen en het comfort van een 24/7 persoonlijke regie.

Onze diensten hebben wij specifiek voor deze doelgroep samengesteld. Om die reden adviseren wij niet in hypotheken, leven-, spaar-, beleggings- en pensioenverzekeringen.

Strategische samenwerking
Wij gebruiken uitsluitend diensten, producten en bouwstenen van gerenommeerde verzekeraars. Daarvoor hebben wij toegang tot nagenoeg de gehele intermediaire verzekeringsmarkt.

Onze voorkeursleveranciers
Bepaalde verzekeraars hebben hun waarde en flexibiliteit reeds bewezen en genieten onze eerste voorkeur als het om betrouwbare oplossingen gaat. Deze verzekeraars zijn…

 

Onze oplossingen
Onze verzekeringsoplossingen voor uw bedrijf, uw personeel en uw gezin…
> Lees meer…