Uw bedrijf

 

Ondernemen
Ondernemen is net als riskmanagement een containerbegrip. Een verzamelnaam van allerlei bestuurlijke, financiële, fiscale, economische, juridische, technische, organisatorische en maatschappelijke activiteiten.

Zo kan ondernemen soms knap ingewikkeld zijn. Denk alleen al aan de gevolgen en dynamiek van relevante wet- en regelgeving. De financiële en organisatorische impact daarvan is erg groot. En dat vraagt aandacht, veel aandacht. Zoveel aandacht dat sommige ondernemers geen tijd meer hebben om zorgeloos te ondernemen.

Wij helpen ondernemers met het organiseren en beheren van deze bedrijfsrisico’s. Dat doen wij met aandacht voor risico, kosten en rendement. Omdat wij geloven in een toekomst met focus voor continuïteit en bedrijfszekerheid. Zo nemen wij veel werk uit handen en creëren meerwaarde voor elke onderneming.

Bedrijfsrisico’s
Een bedrijfsrisico is het effect van onzekerheid op het behalen van je doelstelling (ISO 31000). Zowel die onzekerheid als dat effect kun je geweldig beïnvloeden. Die invloed is weer erg belangrijk voor het behalen van je doelstelling. Met slimme en doordachte maatregelen helpen wij u graag om doelen veilig te stellen.

Verzekeren
Eén van die maatregelen kan verzekeren zijn. Verzekeringen zijn een belangrijk instrument om de gevolgen van financiële risico’s te zekeren maar het voorkomt nog niets. Om die reden vinden wij traditioneel verzekeren niet verstandig en adviseren daarom aan risicobeheer te doen.

Risicobeheer
Risicobeheer is veel meer dan traditioneel verzekeren. Risicobeheer begint al voordat uw verzekeringsadviseur aanvangt en gaat door waar uw verzekeringsadviseur stopt. Wij leggen u graag de meerwaarde van risicobeheer uit in relatie tot verzekeren. Voorkomen is beter dan genezen.
Lees meer…

Ondersteuning
Wij geloven in programma’s die méér doen dan het traditioneel afvangen van financiële gevolgen. Wij geloven in oplossingen die werken en precies doen wat u daarvan verwacht. Wij helpen u graag zodat u de rust en ruimte ervaart om weer zorgeloos te ondernemen.

Risk- en insurancemangement
Met risk- en insurancemanagement nemen wij veel werk uit handen. Met onze integrale oplossing maken wij uw plannen kansrijk met een risicobewuste en planmatige voorbereiding van de dingen die komen gaan. Niet vanuit het geloof dat je alles kunt beheersen maar wel vanuit de overtuiging dat je met de juiste maatregelen veel invloed hebt op de dingen die je doet. En goed voorbereid neemt de kans op succes nu eenmaal toe!

Wij zijn niet zomaar een dienstverlener. Wij hebben van bedrijfsrisico’s ons vak gemaakt. Wij zekeren bedrijfswaarde, bezit, winst, mobiliteit, aansprakelijkheid, inkomen en personeel met het oog op continuïteit en bedrijfszekerheid. En dat doen wij risicobewust zodat onze klanten de rust en ruimte ervaren om weer zorgeloos te ondernemen. Hoeveel ondernemerschap streeft u na ?

Kies strategisch, kies slim en kies voor onze oplossing. Dat zijn oplossingen die er toe doen !!!

Kies Borgwise
Heb je goeie ideeën maar weet je nog niet precies wat daar voor nodig is en hoe je dat organisatorisch en risico technisch moet inrichten, kies dan voor het risicobeheer van Borgwise.
> Lees meer…

Kies Omniborg
Heb je verstand van zaken  en weet je precies wat je wensen en doelstellingen zijn, kies dan voor de bedrijfsverzekeringen van Omniborg.
> Lees meer…


Borgwise en Omniborg

 • Risk- en Insurancemanagement
 • Continuïteit en bedrijfszekerheid 
 • Grip op risico, kosten en rendement
 • Zeker van waarde
 • Oplossingen die werken
 • 24/7 bereikbaar
 • Persoonlijke regie 
 • Één vast aanspreekpunt
 • Altijd contact met dezelfde persoon
 • Dichtbij en vertrouwd
 • Ervaren, doelgericht en kosteneffectief